Voluntarii București 2021 merg la GreenSounds Festival. Află programul Caravanei din acest week-end

20 august, 2015

Sfârșitul de săptămână se anunță, din nou, plin. Iar vremea nu ne va strica distracția și nici cheful de cutreierat orașul. Voluntarii București2021 sunt pe poziții. Week-end-ul acesta, îi poți întâlni pe străzile din Centrul Vechi, unde are loc festivalul urban Gabroveni&Covaci Days. Așa cum îi spune și numele, festivalul promovează cele două străzi istorice din Centrul Vechi, cu tradițiile, poveștile și farmecul lor.

Vor fi trei zile de defilări, teatru, parade și târguri de produse handmade. Iar voluntarii București 2021 vor fi acolo, să povestească despre candidatura orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii, să afle poveștile bucureștenilor și răspunsul la întrebarea ”de ce iubesc Bucureștiul?”.

Tot în acest week-end, caravana București 2021 se mută în Parcul Herăstrău, la festivalul de muzică GreenSounds. Vom dansa împreună pe muzica celor de la Nouvelle Vague sau Subcarpați și vom povesti despre șansele orașului nostru să devină Capitală Europeană a Culturii. Nu uita să cauți rama foto București2021 și să îți faci o fotografie, ca să arăți tuturor că susții orașul în cursa pentru acest titlu.

Category
Stiri
Tags
Bucuresti, Bucuresti 2021, Capitala Europeana a Culturii, covaci, festival, Gabroveni, green sounds, voluntar, voluntari