Vineri – duminică, 19 – 28 iunie | Evenimente conexe | Bucharest Music Film Festival

22 iunie, 2015

Evenimente conexe | Bucharest Music Film Festival
Vineri-duminică, 19-28 iunie, 19:00-23:00, în Piața George Enescu
Facebook event

Pe toată durata evenimentului ajuns deja la a X-a ediție, iubitorii de muzică de calitate se vor delecta cu o serie de concerte live impresionante, în cadrul cărora operele clasice vor fi puse sub semnul modernității prin interpretările contemporane ale muzicienilor. Timp de 10 zile, scena din fața Ateneului Român va găzdui dirijori și orchestre de renume, acompaniați de artiști cunoscuți din alte sfere muzicale precum R&B, pop și swing, transformând această ediție aniversară a festivalului într-un eveniment de neuitat.

În plus, cea de-a X-a ediție a Bucharest Music Film Festival va încânta publicul bucureștean printr-un program diversificat, care, pe lângă tradiționalul repertoriu de muzică clasică, va include mai multe evenimente conexe antrenante. Pentru prima dată în istoria festivalului, copiii se vor putea bucura în diminețile de weekend de ateliere muzicale special create pentru ei, susținute de artiști cunoscuți. Tot în weekend, pasionații de dans își vor putea petrece serile pe ring, avându-i alături pe grațioșii dansatori profesioniști ai Academiei de Dans Mihai Petre. Mai multe detalii pe site-ul ARCUB, precum și pe site-ul festivalului.

Category
Evenimente trecute, Galerie
Tags
ateliere pentru copii, Bucharest Music Film Festival, Bucuresti 2021, concerte live, dansuri de societate, editie aniversara, muzica clasica, orchestre