Vineri, 9 septembrie| 14:00 – 16:00 | BDD: Cum dispar lucrurile în peisaj | Parcul Pantelimon

1 septembrie, 2016

Bucharest Disaster Detour: Cum dispar lucrurile în peisaj
Proiect din cadrul Acceleratorului de Idei București 2021
FB event | Website
Unde: Parcul Pantelimon
Loc de întâlnire: Metrou Pantelimon
Data: vineri, 9 septembrie
Ora: 14:00
Pentru detalii suplimentare, contactează organizatorii la contacto@bucharestdisasterdetour.com, sau la unul din următoarele numere de telefon: 0735 538 918 sau 0728 374 007.

 

Bucharest Disaster Detour(c) este o agenţie luminată, dedicată îmbunătăţirii în formă continuată, optimizării accelerate a experienţei deturnătoare, mereu în avangarda turismului urban cultivat în nişele însămânţate ale deşertului de asfalt. Parte din ofertei lor speciale pentru acest început de Răpciune este o plimbare indedită prin Parcul Pantelimon, alături de Mircea Nicolae: „O mare parte din intervențiile în spațiul public pe care le-am făcut au avut loc în parcul Pantelimon, din partea de est a orașului. Acum opt ani de zile, când se întâmpla asta, locul arăta altfel. Între timp parcul a fost modernizat, drumurile de țară au devenit alei asfaltate, iar intervențiile mele au dispărut complet în peisaj. Pe parcursul unui tur ghidat voi povesti ce lucruri am făcut și unde, luând în considerare și transformarea prin care a trecut parcul.”

Category
Program
Tags
2021, accelerator, agentie luminata, ARCUB, bucharest disaster detour, Bucuresti, candidatura, capitala culturala, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, cum dispar lucrurile in peisaj, de idei, ingrozitor, interventii in spatiul public, metrou, mircea nicolae, open lab, orasul invizibil, Pantelimon, parc, peisaj, transformarea parcului, tur, tur ghidat