Vineri, 28 octombrie | 22:00 – 06:00 | Outernational Night #2: Jerusalem In My Heart, Impex | Jazz Pong

21 octombrie, 2016

Outernational Night #2: Jerusalem In My Heart, Impex | Jazz Pong
Eveniment partener, parte din dosarul de candidatură București 2021 – orașul in-vizibil

FB event | Bilete
Locul: Jazz Pong, Olteniței 103
Data: vineri, 28 octombrie
Ora: 22:00 – 06:00

 

The Attic Magazine prezintă al doilea eveniment din seria Outernational Nights. Evenimentul își propune să spargă granițele culturale aducând formații care prin viziunea lor artistică reîntregesc peisajul muzical cu creații autentice puternic înrădăcinate în culturi aflate la periferia spațiului internațional.

 

Jerusalem In My Heart este proiectul audio-video live al muzicianului și producătorului canadian Radwan Ghazi Moumneh. Moumneh este de origine libaneză și a petrecut o mare parte din viață în Montreal, contribuind la comunitatea formată în jurul muzicii independente, implicându-se în o varietate de trupe notabile și ducând o muncă neîncetată ca inginer de sunet și producător în ultimii 10 ani. Moumneh este activ și pe scena de muzică experimentală din Beirut, unde locuiește câteva luni pe an, în fiecare an. JIMH este o experiență audio-vizuală live copleșitoare. Partea muzicală, un efort de a crea o muzică arabă experimentală modernă, poate fi definit ca un melanj de cântece melismatice în moduri arabe clasice și compoziții electronice, cu o producție de o „sensibilitate” punk-rock.

 

Formația IMPEX, după cum ii spune numele, are ca obiect de activitate importul și exportul de ritmuri și sunete muzicale din univers pe pământ și viceversa! Din punct de vedere stilistic formația abordează muzica house, rock, manele, jazz, emo romanesc, IDM, electro, trance și muzică populară până la muzică clasică-contemporană! Organigrama trupei IMPEX este compusa din 3 membri ctitori (Horațiu Șerbănescu, Andrei Dinescu, Eugen Imecs) + maestrul în frecvențe si chitarist – Janin Pasniciuc! Ei au mai creat în trecut formații ca Steaua de Mare, Zebre, Aneb/Plevna sau Shamanelism, fapt care se reflectă în repertoriul MIXT (Purpuriu !) al formației IMPEX! Live pot apărea invitați surpriză, muzicieni cu vârste cuprinse între 15 si 70 de ani!

Category
Program
Tags
2021, ARCUB, attic magazine, berceni, Bucuresti, candidatura, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, cartier, concert, cultura, granite culturale, impex, jazz pong, jerusalem in my heart, orasul invizibil, outernational night, outernational nights, peisaj muzical, viziune artistica