VINERI, 20 MAI | 18:00 | VERNISAJUL EXPOZIȚIEI POVEȘTI VIZUALE. BUCUREȘTIUL IN-VIZIBIL | ARCUB

18 mai, 2016

Povești Vizuale. Bucureștiul In-vizibil | ARCUB
Expoziție de fotografie
FB Event
Adresa: Lipscani 84-90, Sala Foaier
Data: vineri, 20 mai
Ora: 18:00

 

Vineri va avea loc, în foaierul Salii de Teatru ARCUB, vernisajul expoziţiei de fotografie POVEŞTI VIZUALE. BUCUREŞTIUL IN-VIZIBIL, rezultată în urma atelierului de fotografie pentru adolescenți organizat în timpul săptămânii Școala Altfel, în cadrul programului București 2021.

 

Atelierul de fotografie, susţinut de directorul de imagine şi fotograful Zomir Dimovici, a propus cursanților introducerea în lumea poveștilor în imaginii și a povestirii prin imagine, sub forma unor cursuri teoretice și practice, cu scopul de a le deschide gustul către comunicarea vizuală și utilizarea potențialului creativ al fiecăruia.

 

Pe foaie fotografică se pot vedea acum istoriile nespuse sau uitate ale oamenilor și locurilor din Bucureşti spuse de către tinerii fotografi, cu ajutorul unui limbaj universal ce trece dincolo de bariere de timp și spațiu, dar uimitor de accesibil oricui: limbajul vizual, construit din imagini statice sau în mișcare.

 

Lucrările lor de artă reprezintă subiectul acestei expoziții. Vernisajul este şi un prilej pentru lansarea unui spaţiu virtual în care tinerii fotografi îşi vor continua exerciţiul de a privi Bucureştiul prin obiectivul unui aparat de fotografiat şi de a vorbi despre Bucureşti, prin expuneri periodice. Adolescenții vor continua să fie provocați săptămânal de către trainer-ul Zomir Dimovici prin teme de lucru, expuse publicului pe canalele online București2021 – Facebook sau Instagram.

Category
Program
Tags
2021, adolescenti, ARCUB, atelier de fotografie, Bucuresti, bucurestiul invizibil, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, CEaC, comunicare vizuala, cursanti, cursuri, expozitie foto, fotografie, liceu, lucrari de arta, open lab, orasul invizibil, potential creativ, povesti in imagini, povesti vizuale, scoala altfel, vernisaj, zomir dimovici