Strategia Culturală a Municipiului București este în dezbatere publică

17 iunie, 2016

Pentru prima dată în istoria orașului, Bucureștiul poate avea o Strategie Culturală care să ghideze acțiunile și proiectele culturale pe termen mediu spre lung. ARCUB, Centrul Cultural al Municipiului București, a format o echipă de specialiști care elaborează Strategia Culturală a Bucureștiului.

 

Aceasta a fost făcută publică pe site-ul Primăriei Generale a Municipiului București, www.pmb.ro, urmând ca, în conformitate cu prevederile legii privind transparența decizională, să fie supusă dezbaterii publice până în data de 25 iulie 2016. Potrivit anunțului de pe site-ul PMB, până la data de 24 iunie 2016, se pot trimite trimite în scris opinii, sugestii și recomandări privind Strategia Culturală a orașului.

 

Pentru ca Bucureștiul să poată merge mai departe în competiția pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021, este necesar ca documentul strategic să fie adoptat de Consiliul General înainte de data de 12 august – momentul depunerii oficiale a dosarului de candidatură, pentru acest titlu. Vă invităm să citiți strategia și să susțineți public adoptarea ei, pentru o viață culturală coerentă și sustenabilă a orașului.

Category
Stiri
Tags
2021, ARCUB, Bucuresti, capitala culturala, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, CEaC, dezbatere publica, dezbateri publice, opinii, oras, pmb, Primaria Municipiului Bucuresti, recomandari, specialisti, Strategia Culturala, sugestii, viata culturala