SÂMBĂTĂ, 21 MAI | 14:00 | Atelier Micii IMPROfesioniști: Curajul se învață | CEAINĂRIA ARTEA

18 mai, 2016

Atelier Micii IMPROfesioniști: Curajul se învață | Ceainăria ARTea
Eveniment partener
Locul: Amiral Vasile Urseanu 1
Data: sâmbătă, 21 mai
Ora: 14:00

 

Atelierul Micii IMPROfesionişti este o activitate săptămânală organizată de prietenii noștri de la Asociația TAM TAM, prin care copiii între 7 şi 9 ani deprind şi exersează abilităţi creative, spirit de iniţiativă, lucru în echipă, curajul de a greşi în scopul învăţării, gestionarea emoţiilor – totul într-o atmosferă de bucurie şi sociabilitate.

 

Exerciţiile folosite provin în majoritate din teatrul de improvizaţie, sunt dinamice, participative şi folosesc mai multe moduri de expresie. Atelierul include şi exerciţii de vorbire pentru dezvoltarea abilităţilor necesare discursului public.

 

Ca parte integrată în București 2021 Open Lab, sesiunea de lucru din data de 21 mai, de la Ceainăria ARTea va avea ca temă orașul în care locuiesc. Copiii participanți vor fi îndemnați de cei doi traineri-actori, Radu Ciobănașu și Mădălin Mandin, să abordeze cu multă imaginație teme de lucru, plecând de la locurile de joacă din oraș, străzile pe care le cunosc, copiii (prieteni sau colegi) cu care se joacă, ajungâng să imagineze vehicule invizibile, cu care le-ar plăcea să descopere orașul, fie noapte, fie zi.

Category
Program
Tags
2021, abilitati creative, actori, ARCUB, asociatia tam tam, Bucuresti, bucurestiul invizibil, bucurie, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, CEaC, ceainaria artea, creativitate, cu care se joaca, curajul de a gresii, curajul se invata, descopera orasul, gestionarea emotiilor, imaginatie, improvizatie, initiativa, locuri de joaca, lucru in echipa, madalin mandin, micii improfesionisti, open lab, orasul invizibil, radu ciobanasu, strazi, teatru, vehicule invizibile