SÂMBĂTĂ, 20 AUGUST | 19:30 – 22:00 | #fluid + Aural Eye | TEATRUL DE VARĂ CAPITOL

15 august, 2016

Save or Cancel: #fluid + Aural Eye | Teatrul de Vară Capitol
Un eveniment din cadrul seriei Accelerator de Idei București 2021
FB event
Locul: Teatrul de Vară Capitol, Constantin Mille 13
Data: sâmbătă, 20 august
Ora: 19:30-22:00
Accesul este gratuit.

 

#FLUID vor reanima printr-un queer act Teatrul de vară Capitol, din strada Constantin Mille, nr. 13, pe 20 August, într-un demers de a reactiva memoria colectivă.

 

Evenimentul face parte din campania de conștientizare și sensibilizare a patrimoniului național, concepută de Save or Cancel pentru candidatura Bucureștiului la titlu de Capitală Europeană a Culturii în 2021, prin care se dorește revitalizarea Teatrului de Vară Capitol sub forma unui hub cultural independent. Campania urmărește conștientizarea potențialului cultural și educațional al tuturor spațiilor de acest tip din București.

 

#FLUID este un queer act bucureștean care a reieșit din colaborarea lui Paul Dunca (performer, coregraf, dramaturg), Alex Bălă (muzician) și alte creaturi strâmbe ca flamingoul roz cu numele Andrei Grigore. Folosind sunetul, muzica și microfonul ca armă împotriva neutralității civice, FLUID se încadrează în neo-genul techno-faggothique.

 

Category
Program
Tags
2021, accelerator, accelerator de idei, alex bala, andrei grigore, ARCUB, Bucuresti, candidatura, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, capitol, CEaC, fluid, hub culturala, memoria colectiva, open lab, paul dunca, save or cancel, teatrul capitol, teatrul de vara capitol