Sâmbătă, 18 iunie | 10:00-20:00 | High pe Calea Victoriei | Calea Victoriei și ARCUB, Sala Arcelor

15 iunie, 2016

High pe Calea Victoriei | Calea Victoriei și ARCUB, Sala Arcelor
Eveniment OPEN LAB 2021 al Clubului de fotografie Shoot High şi Colegiul Naţional Sf. Sava
FB event
Locul: Calea Victoriei, ARCUB – Lipscani 84-90, Sala Arcelor
Data: sâmbătă, 18 iunie
Ora: 10:00-20:00

 

Proiectul High pe Calea Victoriei, organizat de către Clubul de fotografie Shoot High şi Colegiul Naţional Sf. Sava, în cadrul OPEN LAB 2021 este un treasure hunt care are ca scop descoperirea de către fotografii adolescenţi a Bucureştiului ascuns. În urma unor hărţi şi a unor informaţii de ordin istoric, pe care le vor primi în cursul dimineţii de 18 iunie, tinerii vor avea ca temă fotografierea unor clădiri de pe Calea Victoriei şi din proximitate.

 

La finalul zilei, la sediul ARCUB, în Sala Arcelor, aceste fotografii vor fi proiectate şi analizate împreună cu un artistul vizual Vlad Eftenie, iar un juriu format din profesionişti în domeniu va alege căştigătorul. Premiul va fi oferit de către Clubul de fotografie Shoot High. Ziua se va termina cu o conferinţă referitoare la Istoria necunoscută a Căii Victoriei, susţinută de prof. Wolfgang Koch.

Category
Program
Tags
2021, adolescenti, ARCUB, Bucuresti, Bucurestiul ascuns, calea victoriei, capitala culturala, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, CEaC, clubul de fotografie, colegiul national sf sava, fotografie, high pe calea victoriei, istoria necunoscuta a caii victoriei, open lab, shoot high, treasure hunt, vanatoare de comori, vlad eftenie, wolfgang koch