Sâmbătă, 17 septembrie | 20:00 – 21:00 | Fața ascunsă remix | Teatrul de Vară Capitol

15 septembrie, 2016

Save or Cancel: Fața ascunsă remix | Teatrul de Vară Capitol
Un eveniment din cadrul seriei Accelerator de Idei București 2021

FB event | Website
Locul: Teatrul de Vară Capitol, Constantin Mille 13
Data: sâmbătă, 17 septembrie
Ora: 20:00-21:00
Accesul este gratuit.

 

Fața ascunsă remix este un performance live audio-video care propune o explorare audio-vizuală a depresiei, așa cum se vede și se ascunde ea în București, în 2016. Totul este rezultatul unei cercetări subiective desfășurate pe parcursul unui an și jumătate. Documentarul prezintă mărturiile a 15 persoane, rezultate în urma unui proces de organizare și de selecție a unei arhive video de aproximativ 80 de ore.

 

Cinty Ionescu (video design) și Sorin Păun Randomform (sound design) interpretează și remixează live mărturiile personale legate de depresie prezentate în documentarul interactiv Fața ascunsă. Audio-Video performance-ul cu mărturiile oamenilor va fi proiectat în fața Teatrului de vară Capitol pe panourile puse la dispoziție de Pop-up Event Kit, un sistem mobil, modular și flexibil care are ca scop asigurarea facilă și rapidă a cadrului pentru desfășurarea evenimentelor culturale în spații neconvenționale.

Category
Program
Tags
2021, accelerator de idei, ARCUB, arhiva, audio, Bucuresti, candidatura, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, capitol, CEaC, cinty ionescu, depresie, fata ascunsa, fata ascunsa a depresiei, marturii, open lab, orasul invizibil, performance, pop up event kit, randomform, remix, save or cancel, sorin paun, teatrul, teatrul de vara capitol, titlu, video