Sâmbătă, 14 mai | 18:00 | Festivalul Luminii București | Parcul Carol

10 mai, 2016

Festivalul Luminii București | Parcul Carol
Un eveniment realizat de Organizația Națională Cercetașii României și susținut de București2021
FB event
Locul: Parcul Carol
Data: sâmbătă, 14 mai
Ora: 18:00

 

„Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte”, așa sună tema acestui festival de peste 10 ani, realizat de cei peste 700 de membri ai centrelor locale din oraș ai Cercetașilor României. Acesta a crescut și continuă să crescă de la an la an, cu ajutorul miilor de voluntari din toată țara, de toate vârstele. Ne bucurăm că putem să le fim alături la cea de-a opta ediție, ce va avea loc în această sâmbătă în parcul Carol.

 

Te invităm să te deconectezi câteva ore în aer liber, alături de ai tăi, cei din familie, prieteni vechi sau noi, și să te înconjuri de cele mai diverse forme artistice, fie că e muzică, pictură, dans, origami și multe altele. Mai mult, numărul de lampioane luminoase va fi dublat față de edițiile anterioare astfel ca o parte mai mare a parcului să fie acoperită de lumina lor.

 

Activitățile vor începe de la ora 18:00 cu o mulțime de ateliere pentru copii, dar și pentru adulți și vor include jonglerii, facepainting, baloane uriașe de săpun, o zonă inspirațională, un copac cu dorințe, printer altele. Odată cu lăsarea serii, de la 20:00, aleile parcului vor începe să se îmbrace în lumină.

Category
Program
Tags
2021, alei, ARCUB, arta, baloane de sapun, baloane de sapun uriase, baloane uriase de sapun, Bucuresti, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, CEaC, cercetasi, cercetasii romaniei, copac cu dorinte, dans, deconectezi, face painting, festivalul luminii, gulgute, gulgute luminoase, jonglerii, lampioane, lucrurile marunte, lumanari, lumina calda, muzica, open lab, organizatia nationala cercetasii romaniei, origami, Parcul Carol, picture, picture pe fata, redescopera frumusetea, redescopera frumusetea lucrurilor marunte