Prima etapă a Acceleratorul de Idei s-a încheiat! 140 de idei propun acțiuni pentru un oraș mai bun.

25 mai, 2016

Prima etapă a Acceleratorului de Idei, prima inițiativă de finanțare publică din cadrul proiectului pilot OPEN LAB București 2021, s-a încheiat. Pe parcursul ultimei luni am primit 140 de idei interesante care propun acțiuni pentru un oraș mai bun, idei ce se pot transforma în proiecte până în luna septembrie a acestui an.

 

Le mulțumim tuturor celor care au aplicat. În acest moment echipa Curatorium București 2021 parcurge propunerile voastre. 25 dintre ele urmează să fie selectate pentru faza a doua, Atelierul Accelerator de idei, care se va desfășura între 6-8 iunie la ARCUB. În cadrul lui, participanții vor primi sprijin din partea unor specialiști la nivel național și internațional pentru consolidarea ideilor lor. Gândit ca o platformă de dialog și co-creare, atelierul se va concentra pe pregătirea colaborativă a unui proiect interdisciplinar ce va avea la bază rolul artelor ca vehicul de schimbare, dar și concepte pentru dezvoltare locală și comunitară. Un număr de 5-10 idei vor fi dezvoltate și produse până la sfârșitul lunii septembrie, iar bugetul maxim alocat fiecăreia este de 10.000 Euro.

 

Mai multe informații despre Acceleratorul de Idei sunt disponibile aici.

Category
Stiri
Tags
10000 euro, 140 idei, 2021, accelerator de idei, actiuni, ARCUB, atelier, Bucuresti, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, CEaC, comunitara, concepte pentru dezvoltare, Curatorium, faza 1, faza I, faza unu, finantare publica, locala, odeo, open lab, oras mai bun, prima faza, proiecte, rolul artei, vehicul de schimbare, workshop