Participanții la Acceleratorul de Idei pregătesc proiectele finale!

14 iunie, 2016

Acceleratorul de Idei intră pe ultima sută de metri! În cadrul sesiunilor intensive de colaborare între inițiatorii propunerilor selectate și specialiști locali și internaționali, care au avut loc timp de trei zile, între 6 – 8 iunie, s-au găsit modalități de a crea proiecte-pilot de programe culturale transdisciplinare care ar putea contribui la transformarea Bucureștiului în viitorul apropiat.

 

În perioada următoare, participanții din cadrul atelierului au posibilitatea să înscrie ideile rafinate într-o nouă fază de concurs, în urma căreia o parte dintre ele vor fi implementate, cu un buget de până la 10.000 de Euro fiecare. Pentru a veni în ajutorul lor, am actualizat secțiunea Accelerator de Idei de pe website-ul nostru cu detalii ce privesc condițiile de eligibilitate, criteriile de aplicație, cât o listă de FAQ (sau întrebări des întâlnite), în urma discuțiilor și sugestiilor din sesiunile de lucru din cadrul Accelerator, pe care o vom actualiza constant.

 

Rezultatele selecției vor fi făcute publice până cel târziu pe 23 iunie, iar eventualele contestații vor fi soluționate în perioada 25-27 iunie.

Category
Stiri
Tags
2021, accelerator, Bucuresti, capitala culturala, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, CEaC, cultura, eligibilitate, idei, open lab, programe culturale, propuneri, rafinate, rezultate, selectie, transdisciplinare, transformare