Miercuri, 21 septembrie | 19:00 – 21:00 | Lansare Fața ascunsă | Clubul Țăranului

19 septembrie, 2016

Lansare Fața ascunsă: cum se vede și cum se ascunde depresia | Clubul Țăranului
Un eveniment din cadrul seriei Accelerator de Idei București 2021

FB event | Website
Locul: Clubul Țăranului, Monetăriei 3
Data: miercuri, 21 septembrie
Ora: 19:00-21:00
Accesul este gratuit.

 

Fața ascunsă este un documentar interactiv despre depresie, așa cum se vede și se ascunde ea în București, 2016. Documentarul prezintă mărturiile a 15 persoane de vârste și sexe diferite din București, care și-au asumat identitatea și au acceptat să-și facă publice poveștile. Fața ascunsă este rezultatul unei cercetări desfășurate pe parcursul unui an și jumătate, urmată de un proces de selecție și analiză de conținut a unei arhive video de aproximativ 80 de ore.

 

Proiectul se lansează oficial miercuri, 21 septembrie, ora 19:00, la Clubul Țăranului. Participanții vor putea explora documentarul într-o manieră multisenzorială, din trei perspective: o platformă digitală intaractivă, experimentată prin touchscreen, o instalație care folosește realitatea augmentată și Fața ascunsă remix, un performance live audio-video realizat de Cinty Ionescu (video design) și Sorin Păun Randomform (sound design) reinterpretează și remixează live povești personale legate de depresie, pornind de la documentarul interactiv Fața ascunsă.

Category
Program
Tags
2021, accelerator de idei, ARCUB, arhiva, audio, Bucuresti, candidatura, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, capitol, CEaC, cinty ionescu, clubul taranului, depresie, fata ascunsa, fata ascunsa a depresiei, lansare, marturii, open lab, orasul invizibil, performance, randomform, remix, sorin paun, teatrul, titlu, video