MIERCURI, 20 APRILIE | ȘCOALA ALTFEL LA BUCUREȘTI 2021: ATELIER DE MESERII URBANE | ARCUB

20 aprilie, 2016

Săptămâna această susținem educația alternativă în cadrul programului Școala Altfel în spațiile București 2021 de la ARCUB, printr-o serie de activități dedicate elevilor școlilor din București, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

 

O zi ploioasă de miercuri e perfectă ca să stai în interior și să migălești lucruri frumoase. Așa că ne-am ne petrecem timpul cu elevii Colegiului Tehnic de Arhitectură și Lucrări Publice „I.N.Socolescu”. Ne-am întrebat cum mai măsurăm timpul într-un oraș, unde și de ce mai e important să consemnăm memoria noastră zilnică. Am plecat de la exerciții numerice și geometrice cu planul de a realiza designul unui ceas urban. Pentru că ceasornicăria este o meserie a urbanului, o meserie asupra căreia încet, se aşterne, tăcerea. Și poate că n-ar trebui să fie așa.

Category
Evenimente trecute, Galerie
Tags
2021, ARCUB, Bucuresti, Capitala Culturala Europeana, capitala culturii, Capitala Europeana a Culturii, ceas urban, ceasornicarie, colegiul tehnic de arhitectura, colegiul tehnic de arhitectura si lucraci publice socolescu, design, educatie alternativa, elevi, exercitii numerice, Inspectoratul Scolar, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, memorie, meserie urbana, meserii urbane, oras, saptamana altfel, scoli, timp, timpul