Marți-joi, 14-30 iulie | Concurs foto | Bucureștiul Meu Secret

14 iulie, 2015

Credem că fiecare cetățean al orașului deține o cheie către un București secret. Fie că îți place să te pierzi pe străzi ascunse, să meditezi în parc, sau pur și simplu pentru că alegi un alt drum spre birou de câte ori ai ocazia, felul în care vezi orașul se conturează la fel de diferit pe cât suntem fiecare dintre noi, unii față de ceilalți. Locuri de suflet, momente magice, inițiative care te mișcă, oameni speciali, toate crează povești care merită surprinse și spuse mai departe.

București Optimist este alături de București 2021 în procesul de candidatură la titlul de Capitală Europeană a Culturii. Împreună, în perioada 14-30 iulie căutăm cei mai buni fotografi necunoscuți ai orașului. Te provocăm să ne trimiți cele mai bune 3 fotografii care surprind Bucureștiul exact așa cum îl vezi și simți tu!

Căutăm acele fotografii care ți-au spus ceva încă din momentul în care ai apăsat pe buton. Cele la care te-ai minunat și mai tare când le-ai descărcat în calculator. A venit momentul să le scoți în lume.
Arată-ne cum se vede orașul prin ochii tăi! Când ai fotografiile gata, trimite-ni-le în format .jpg prin wetransfer.com într-un e-mail cu subiectul Bucureștiul meu la concurs@bucuresti2021.ro și postează-le în social media (Facebook, Twitter, Instagram) cu hashtag-urile #bucuresti2021 și #bucurestiulmeu.

Cele mai bune fotografii vor fi premiate. Cristian Vasile aka Igu va juriza toate înscrierile și va decide un top 3. Câștigătorul premiului I va pleca acasă cu o cameră video de acțiune MIO. Premiile II și III vor consta în câte un print mare oferit de cameleo.ro, numai bun de agățat pe peretele din sufragerie.

Toate înscrierile eligibile vor fi prezentate în timp real într-o expoziție colectivă la parterul ARCUB Gabroveni și vor fi urcate în aplicația București. Album de familie ce surprinde Bucureștiul de-a lungul timpului, sub toate aspectele sale.

Category
Evenimente trecute