Luni, 19 septembrie | 17:00 – 19:00 | BDD: Titanic Mall Wanderlust Detour | Metrou Titan

15 septembrie, 2016

Bucharest Disaster Detour: Titanic Mall Wanderlust Detour
Proiect din cadrul Acceleratorului de Idei București 2021
FB event | Website
Unde: Staţia de Metrou Titan / Aleea Barajul Lotru
Data: luni, 19 septembrie
Ora: 17:00 – 19:00
Acces gratuit.
Turul se va desfăşura sub îndrumare în limba engleză. Ghid: Julia Linda Schulze.
Pentru detalii suplimentare, contactează organizatorii la contacto@bucharestdisasterdetour.com, sau la unul din următoarele numere de telefon: 0735 538 918 sau 0728 374 007.

 

Când nu va mai fi loc în iad, morţii vor cotropi mall-urile. Intraţi cu noi pe Deturul Dorului De Ducă Titanic În Mallurile consumului planetar! BDD vă oferă ocazia de a participa la o repetiţie a ciclurilor de viaţă/moarte prin care trec ultimele specimene în viaţă ale speciei noastre. Recent Bucureştiul a întrecut alte capitale precum Berlin, Copenhaga sau Varşovia la capitolul malluri pe cap de locuitor. Aşa că evadează cu noi din Bucureşti şi descoperă planul mallului-azil Biosphere 3! Vino şi bucură-te de aroma exoticelor plante de plastic sau auzi ciripitul distant al păsărelelor pe casetă în timp ce briza aparatului de aer condiţionat îţi mângâie pielea albită de luminile fluorescente. Între timp, nu rata ocazia de a accesa informaţii de primă mână în ce priveşte mâncărurile care ar putea salva omenirea! Află mai multe despre stocarea de resurse vitale în apărarea civilă sau despre cum să te pregăteşti pentru amoc, black friday-uri, învălmăşeală fatală, cumpărători zombie, şobolani ai mallurilor şi toate celelalte ameninţări inerente shopingului.

 

Category
Program
Tags
2021, accelerator, accelerator de idei, aleea barajul lotru, amoc, aparat de aer conditionat, ARCUB, bdd, black friday, briza, bucharest disaster detour, Bucuresti, candidatura, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, caseta, CEaC, ciripit, consum planetar, cumparatori, cumparaturi, detour, fatal, invalmaseala, julia linda schulze, lumini fluorescente, mall-uri, metrou titan, open lab, orasul invizibil, pasari, plante exotice, plastic, resurse vitale, shoping, shopping, sobolani, titanic, titanic mall wanderlus detour, zombie