Joi, 29 septembrie | 19:00 – 21:30 | BDD: Capitala Bântuită. Detur. | Foișorul de Foc

19 septembrie, 2016

Bucharest Disaster Detour: Capitala Bântuită. Detur.
Proiect din cadrul Acceleratorului de Idei București 2021
FB event | Website
Unde: Foișorul de Foc (exact la intrarea în muzeul Pompierilor)
Data: joi, 29 septembrie
Ora: 19:00 – 21:30
Acces gratuit.
Ghid: Mihaela Kali, Preoteasă a Întunericului Binefăcător. Turul pune la dispoziție un microbuz de 16+1.
Pentru detalii suplimentare, contactează organizatorii la contacto@bucharestdisasterdetour.com.

 

Orașul invizibil este locuit de prea multe spirite răzbunătoare încât dezastrul nu a putut fi evitat. București este un oraș populat de demoni și spirite scufundate, uitate, neîmplinite şi de neimaginat. Admiţând lipsa conexiunilor între acestea și ceilalți locuitori, precum și lipsa de încredere a celor din urmă în energiile oculte, Bucharest Disaster Detour își dorește să folosească puterea invizibilă a demonilor și spiritelor bucureștene ca pe un instrument de transformare a orașului aflat mereu la un pas de un nou dezastru. Este timpul să avem un dialog cu aceste forțe și să le luăm în considerare dacă vrem să evităm următorul dezastru, fie în plan fizic, spiritual sau cultural. Bucureștiul nu este numai al nostru ci și al lor.

 

Vino cu noi în turul în care vom încerca să aflăm mai multe despre spiritele ascunse care bântuie Bucureștiul căutându-şi liniștea și nu și-o vor afla până când noi, cetățenii activi nu ne vom implica într-un dialog cu aceste forțe potențatoare. De la casa Sângelui Negru de pe strada Mântuleasa la fantoma care bântuie Hotelul Cișmigiu apoi până la mulțimea de suflete neliniștite care colcăie în dedesupturile Centrului Vechi din București vom parcurge un tur de exorcizare care vă va schimba total perspectiva asupra orașului în care locuim. Va fi o experiență paranormală, înarmați-vă nu cu frică ci cu curajul și generozitatea salvatorilor. Fiți voi aleșii, Bucureștiul trebuie dezlănțuit și eliberat.

 

Category
Program
Tags
2021, accelerator, accelerator de idei, ARCUB, bdd, bucharest disaster detour, Bucuresti, candidatura, capitala bantuita, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, casa sangelui negru, CEaC, centrul vechi, cetateni activi, colcaie, dedesubturile, demoni, detur, dezastru, dezlantuit, eliberat, exorcizare, experienta paranoirmala, fantoma, fantome, Foisorul de Foc, hotelul cismigiu, mihaela kali, muzeul pompierilor, open lab, oras, orasul invizibil, perspectiva, preoteasa a intunericului binefacator, puterea invizibila, salvatori, scufundate, spirite, strada mantuleasa, transformare