JOI, 19 – DUMINICĂ, 22 MAI | SUPER: FESTIVAL DE FILME FĂCUTE DE ADOLESCENȚI | CINEMA ELVIRA POPESCU

17 mai, 2016

SUPER | Cinema Elvira Popescu, Green Hours Jazz-Cafe
Eveniment partener
FB event
Adresa: Cinema Elvira Popescu - Bd. Dacia 77, Green Hours Jazz-Cafe – Calea Victoriei 120
Data: joi, 19 mai – duminică, 22 mai
Ora: 19:00-22:00

 

Suntem alături de Super, festivalul de filme făcute de adolescenți, ajuns, la ediția a 4-a. 50 de filme făcute de adolescenți din întreaga lume (la edițiile viitoare, din întreg universul), alese din cele peste 350 primite, 30 de artiști expuși la expoziția SUPERrealism și două petreceri care vor ține toată noaptea: așa arată ediția din 2016 a festivalului, parte din Open Lab București 2021.

 

Începând cu o singură proiecție în 2013, la inițiativa unor regizori adolescenți, Super a strâns sute de spectatori anul trecut la București și Cluj. Deja un eveniment consacrat în București, Super are scopul de a încuraja liceenii să creeze, să discute și să învețe despre artă. Înainte de ediția de anul acesta, s-au desfășurat atelierele de film independent, de film de ficțiune și de fotografie Super, precum și Super Warm-up, unde au fost proiectate filme din întreaga lume.

 

Proiecțiile de film din cadrul festivalului vor avea loc la Cinema Elvira Popescu, secondată de o expoziție de artă făcută de liceeni la Plant-up și petreceri și concerte la Green Hours. Chiar dacă festivalul prezintă lucrări făcute de adolescenți, este așteptat oricine, indiferent de vârstă. Programul complet îl găsești pe site-ul SUPER.

 

Festivalul Super susține București 2021 – oraș candidat la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021.

Category
Program
Tags
2021, adolescenti, ARCUB, arta, ateliere de film independent, Bucuresti, capitala culturala, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, CEaC, eveniment, festival, film, film de fictiune, fotografie, indiferent de varsta, liceeni, open lab, regizori adolescenti, sa creeze, spectator, super