JOI, 19 MAI | 19:00 | Instrumente de finanțare în cadrul candidaturii București 2021| IMPACT HUB

17 mai, 2016

Instrumente de finanțare în cadrul candidaturii București 2021 | IMPACT HUB
Confirmă participarea
Adresa: Halelor 5
Data: joi, 19 mai
Ora: 19:00 – 21:00

 

Joi, echipa de proiect a București 2021 și membrii Curatoriumului vor explica ce fel de proiecte plănuiesc și ce mecanisme de finanțare există în cadrul candidaturii Bucureștiului la titlul de Capitală Europeană a Culturii.

 

Unul dintre acestea este programul platformă OPEN LAB, care ne provoacă să devenim participanți activi la viața orașului, prin proiecte culturale experimentale adresate comunităților mai mici sau mai mari, proiecte colaborative care transformă viitorul orașului prin creativitate. Scopul său este susținerea scenei independente de artiști și locuitori cu inițiativă ai Bucureștiului. Programul funcționează cu mai multe instrumente care vor fi descrise în detaliu în cadrul prezentării.

 

Acesta este al treilea eveniment din seria de evenimente menite să faciliteze accesul bucureștenilor la finanțările din cadrul proiectului București 2021.

Category
Program
Tags
2021, accelerator de idei, ARCUB, artisti, Bucuresti, capitala culturala, Capitala Culturala Europeana, Capitala Europeana a Culturii, CEaC, cetateni activi, comunitate, comunitati, cum sa iau finantare, Curatorium, echipa, finantare, in cadrul candidaturii, instrumente, locuitori cu initiativa, mare, mecanisme, membrii, mic, open lab, participanti activi, prezentare, program, program platform, proiect, provocare, scena independenta