Bucureștiul este oficial în cursa pentru Capitală Europeană a Culturii în 2021. Dosarul de candidatură, trimis la Ministerul Culturii

12 octombrie, 2015

Bucureștiul a intrat oficial în cursa pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021. Vineri, 9 octombrie, dosarul de candidatură al orașului a fost trimis la Ministerul Culturii. În perioada următoare, conceptul și programul București 2021 vor fi prezentate publicului și mass-media.

 

Lista scurtă cu orașele care trec în faza a doua a candidaturii va fi anunțată în luna decembrie, după ce reprezentanții orașelor care au depus acum dosarul de candidatură vor apărea în fața unui juriu internațional. Patru orașe vor merge mai departe, în etapa a doua a proiectului, urmând ca în septembrie 2016 să aflăm care este Capitala Europeană a Culturii din România, pentru anul 2021.

 

Le ținem pumnii tuturor candidaților. Indiferent de rezultat, faptul că unul dintre orașele din România va avea ocazia să fie Capitală Eurpeană a Culturii în 2021 este un câștig.

Category
Stiri
Tags
2021, 9 octombrie, ARCUB, Bucuresti, candidate, Capitala Europeana a Culturii, castig, CEaC, cursa, faza 1 candidatura, ministerul culturii, oficial, orase