Dând o viață nouă unei rulote optzeciste, Caravana București 2021 vine la tine cu o grămadă de materiale informative despre ce înseamnă o Capitală Culturală Europeană și ce ar avea de câștigat Bucureștiul dacă ar primi această titulatură, sau despre modurile în care te poți implica direct, prin voluntariat în dezvoltarea proiectului. Împreună putem da un sens nou orașului nostru, având ca motor cultura.

 

Ne bucurăm să vă cunoaștem și să interacționăm cu fiecare în parte! Vino și lasă-ne un bilet cu gândurile tale despre București pe unul dintre cele două panouri ale Bucureștiului Senzorial, aruncă un ochi peste mica noastră bibliotecă pe roți și fă-ți o poză la minut cu prietenii noștri de la Ia-ți o poză la portofel.

 

În fiecare săptămână Caravana București 2021 se va plimba în diverse spații urbane și festivaluri sau va genera evenimente ad-hoc. Proiecte temporare vor testa și dezvolta activități punctuale în spații publice din întreaga rază a orașului.

 

Ne place să credem că de la Piața Universității spre cartiere, orașul trăiește într-un fel aparte — vibrant, creativ, dual, anacronic. Sperăm, așadar, să te întâlnim în spații știute și neștiute, la evenimente prestabilite și mici happening-uri impromptu.

 

Mai multe activități și inițiative vor fi anunțate periodic pe site-ul nostru și în social media, iar echipa noastră îți va explica cum poți participa la cartografierea afectivă a trecutului, prezentului și viitorului orașului, cât și a vocilor cetățenilor săi, care continuă pe parcursul întregii veri.

Caravana
Caravana mobila Bucuresti 2021